Pissen in de natuur gratis sex leiden

pissen in de natuur gratis sex leiden

..

Man likt sperma uit kut sexcontact nederlandpissen in de natuur gratis sex leiden

..

Haar borsten en tepels waren nog stevig en hard van het koude water. Haar tepeltjes lagen als rode kersen op een blanke ijscoupe. Nu ik haar borsten aan het invetten was kreeg ze het steeds moeilijker, totdat ze hijgend stamelde: Ria had eerst alles alleen van een afstand gade geslagen maar kon nu zichzelf niet meer bedwingen en toen we naar haar toe liepen zagen we dat ze zich aan het vingeren was.

Ongegeneerd trok Ria Melissa en mij op zich en duwde onze hoofden tussen haar benen. Het haarloze kutje maakte pulserende bewegingen en was al helemaal nat. Ik keek Melissa aan die met haar tong rond de klit van Ria aan het draaien was. Ik voelde toen ook alle remmingen van me afglijden en sloot mijn mond om haar tepel. Ria duwde mij nu naar haar hoofdeinde toe en dwong mij boven haar gezicht te hurken.

Terwijl ik met mijn handen haar borsten bewerkte probeerde ze haar tong zo diep mogelijk in mijn kutje te steken. Nu Ria aan alle kanten onderhanden genomen werd kon een orgasme niet lang meer uitblijven. Na enige tijd kwam ik zelf klaar en zag het geil over het gezicht van het meisje onder mij lopen.

Lachend vielen we op elkaar en kusten elkaar. We besloten nu toch maar te gaan eten, die vrijparty had onze honger opgewekt. Ria zei dat we de boter waren vergeten maar dat we toch wat anders konden gebruiken. Ze stak haar mes voorzichtig in haar nog natte snee en zei: We volgden lachend haar voorbeeld en waren het met elkaar eens dat het nog lekkerder was dan ECHTE boter.

Na het eten gingen we een stukje lopen. Eenmaal terug op onze plek trokken we onze kleren weer uit. Melissa zei dat het misschien wel een leuk idee was om een striptease voor elkaar te doen. Ria en ik vonden het een goed idee en zo kwam het dat ik even later een striptease deed voor de andere twee meisjes die er duidelijk van genoten. Na een paar minuten stond ik bloot voor ze en bracht ik mijn vinger naar de mij vertrouwde plek. Ria en Melissa volgden mijn voorbeeld en na enige tijd stonden er drie naakte vingerende meisjes aan de rand van een meer in Frankrijk.

Ze wisten niet goed waarom maar gingen toch liggen. Ik liep op de meisjes toe en ging boven ze staan in de spreidstand. Er kwam gelijk een hand naar boven die zijn weg zocht naar mijn meest intieme plekje. Opeens liet ik het lopen en nu wisten de meisjes wat de bedoeling was. Ik liet mijn engelensap op hun neerdalen. Ik keek naar de beide meisjes die zich nu in mijn weldadige sap wentelden. Het spatte op van hun buiken en zag dat het in hun kutjes liep terwijl Ria haar mond naar mijn plasgaatje bracht en er uit begon te drinken!!

Dit bracht Melissa op een idee en ze kroop onder me weg en pakte de fles limonadesiroop. Ria en ik moesten onze kutjes omhoog brengen. We gingen op onze ruggen liggen en staken onze benen in de lucht terwijl we de armen ter ondersteuning gebruikten. Melissa goot nu bij ieder van ons een beetje siroop in de kut. Ze stak nu bij Ria en mij een vinger naar binnen en wreef deze over onze kittelaren terwijl ze haar andere hand gebruikte om de limonade in onze kutjes te roeren.

Opeens stopte ze en zei dat het pruimensap op de juiste sterkte was. Ze bracht haar mond eerst naar de kut van Ria die ze helemaal uitlebberde terwijl Ria een ongewoon hevig orgasme meemaakte. Ze kronkelde met haar hele lichaam terwijl ze onverstaanbare kreten uitriep. Ik zag dit allemaal vanuit mijn ooghoek en voelde nu opeens de zuigende lippen van Melissa, ze nam mijn schaamlipjes in haar mond en het leek wel of ze er op kauwde, het was een gevoel van pijn en genot tegelijk.

Ik kreeg nu ook mijn orgasme, het was wild en rumoerig net als dat van Ria. Ik denk dat dat kwam door onze krampachtige -drinkbekerhouding-. Ria lag helemaal voor pampus terwijl Melissa mij opnieuw beklom en haar tong diep in me stak. Dit gevoel werd opeens versterkt doordat ze haar middelvinger zo diep mogelijk in mijn poepgaatje probeerde te duwen. Nu ze er eenmaal een vinger in had stak naast haar middelvinger ook haar wijsvinger in mijn kontje.

Door de stuwende beweging van haar vingers die Melissa diep in me stak en ronddraaide ging ik steeds zwaarder ademen en na een paar minuten had ik een nieuw hoogtepunt waarna ik ook helemaal uitgeteld neerviel terwijl ook Melissa moe op me ging liggen. Door al het geil zaten we als Siamese tweelingen aan elkaar gekleeft. Na een half uur kwam er weer enige beweging in ons en maakten we aanstalten om naar het kamp terug te gaan nadat we ons eerst in het meertje afgespoeld hadden.

Alles bij elkaar was het een vermoeiende dag geweest met veel voldoening. Dit zou niet de enige dag zijn waarop we zo heerlijk met elkaar vrijden. Iedere dag die vrij besteed mocht worden gingen we samen naar ons favoriete plekje bij het meer. Onze vakantie begon al aardig op zijn einde te lopen toen we van de leiding van het kamp te horen kregen dat er een overlevingstocht werd georganiseerd. Er moesten groepen gemaakt worden die op enige dagen afstand van het kamp gedropt werden met de opdracht zo snel mogelijk weer in het kamp terug te zijn.

Elke groep moest uit vier personen bestaan. En naast Melissa, Ria en ik kregen we nog iemand toegedeeld. Zo kwam het dat ook Frances deel uit maakte van ons groepje. Diep in ons hart vonden we dit jammer omdat we al plannetjes hadden gemaakt. Frances paste eigenlijk helemaal niet bij ons.

Ze kwam uit Engeland en ging daar naar de kostschool die haar helemaal gevormd had tot een eind achttiende eeuwse Victoriaanse madam. We hadden haar wel eens gezien als we op een -vrije dag- vroeg weggingen. Ze stond elke dag vroeg op en voerde dezelfde routine uit.

Wassen, okselhaar scheren en tanden poetsen. Hierna trok ze zich terug totdat gegeten moest worden. Ria had toevalligerwijs een dag daarvoor onze drank voorraad aangevuld. Op de koude avonden in de bergen konden we ons dan toch wat opwarmen. Twee dagen later stonden we bepakt en bezakt bij de uitgang van het kamp om weggebracht te worden.

Toen het busje weg was deden we onze rugzakken om en gingen we op weg. Het was al laat in de middag toen het voorstel kwam om de tenten op te zetten en te gaan eten. We hadden onze twee tenten opgezet vlakbij een kabbelend beekje zodat we stromend water bij de hand hadden. Ria en Melissa hadden ondertussen het eten klaargemaakt. Frances en ik hadden ons bezig gehouden met de inrichting van de tenten. We besloten tijdens het eten dat ik samen met Frances in de ene tent ging slapen, Ria en Melissa namen de andere tent.

Eigenlijk vond ik het wel jammer; ik zou vannacht mezelf alleen moeten vermaken. De volgende morgen werden we door de al vroeg brandende zon gewekt. Frances was er het vroegst uit en was zich al aan het wassen en -scheren- bij het beekje.

Even later voegde Ria zich bij haar, natuurlijk in haar blootje. Misschien deed ze het om expres uitdagend te zijn of misschien was het onbewust, Ria strekte zich langzaam uit terwijl Frances verongelukt de andere kant op keek. Terwijl Frances verder ging met het wassen van haar gezicht liet Ria zich languit in het stroompje vallen.

Deze wist niet goed wat ze moest zeggen. Frances gaf het scheermesje aan Ria die er tot grote ontsteltenis van Frances haar schaamstreek mee begon te scheren.

Ze ging vakkundig te werk waardoor haar schaamstreek weer binnen een paar minuten glad was. Ondertussen waren Melissa en ik het riviertje genadert en zagen wat er gebeurde. Ik had al eerder gezien dat ze geen haartjes had en wist nu hoe dat kwam. Geïnteresseerd vroeg Melissa waarom ze dat deed. Geshockeerd door wat ze hoorde en zag riep ze uit: Boos liep Frances naar de tent, terwijl ik keek hoe Melissa onder handen werd genomen.

Eerst werd haar venusheuvel vakkundig ontbost. Daarna duwde Ria Melissa-s benen wat uit elkaar om zo ook de haren tussen haar benen weg te halen. Toen Ria daar mee klaar was zoende ze het nu gladde heuveltje van Melissa en vroeg ze aan mij of ik ook nog wilde. Omdat het al aardig laat aan het worden was en ik toch nog wat huiverig stond tegenover het idee zei ik nee en volgden beide meisjes me naar het kamp waar Frances alvast met opruimen begonnen was.

Ria gaf het mesje aan Frances terug en bedankte haar met een kus en zei, dat het haar speet dat ze zo uitdagend had gedaan. Na gegeten te hebben gingen we weer op reis. Omdat de zon rond het middaguur zo hard brandde besloten we enige tijd te rusten en zochten we verkoeling onder een grote kastanjeboom waaronder het mos in grote hoeveelheden de wortels bedekte.

We strekten ons uit en gingen op het koele mos liggen. Frances zonderde zich wat af en ik volgde haar om een gesprekje aan te knopen. Ik keek haar verbaast aan en antwoordde: Het zal wel door de vrije natuur komen zei ze. Ik vroeg haar daar op of zij ook wel eens van dat soort gevoelens had gehad. Ze vertelde dat ze op school met een jongen naar bed was geweest en dat hij haar erg vernederd had.

Sindsdien had ze haar seksuele gevoelens aan de kant gezet. Terwijl ze dit vertelde zag ik dat Ria en Melissa zich van hun kleren ontdaan hadden en bij elkaar in de armen lagen. Ik zei tegen Frances: Barbara keek Frances eens aan en zei tegen haar: Begrijpend wat er van haar verlangd werd opende ze haar bloesje.

Ik haakte haar BH-tje los en twee rijpe appeltjes vielen in mijn handen. Ze waren als smetteloos wit papier en haar tepeltjes waren zachtroze. Frances keek beschaamd van haar weg en zag dat Ria en Melissa inmiddels op elkaar zaten.

Enige momenten later zaten we naakt naast elkaar en legde ik mijn arm om haar schouders en trok ik haar voorzichtig naar me toe. Frances sloot haar ogen terwijl ik met mijn handen door haar haren ging en haar nek kuste. Ze opende haar ogen weer toen ik mijn mond om haar tepel sloot en er zachtjes aan begon te zuigen. Frances liet nu ook alle remmingen van zich afglijden en nam een van mijn borsten in haar hand.

Ik merkte haar de ademhaling dat ze van het zuigen genoot en legde voorzichtig mijn hand op haar met rossig haar begroeide vulva. Er ging een korte siddering door haar lichaam toen ik haar kittelaar stimuleerde. Ze stak hierop ook haar hand tussen mijn benen, die ik wat naar buiten deed zodat ze er gemakkelijker in kon. Het tempo werd steeds versneld, totdat we allebei bijna zover waren dat we klaar kwamen. Ze was ondertussen op me gaan liggen met haar hoofd tussen mijn benen.

Haar tong flitste in en uit mijn gloeiende spaarpotje dat door al dat gelik kletsnat was geworden. Kinky osdorp mannenbladen top Webcam Sex of het uittrekken van. Dames van plezier - Rijpe vrouwen: Gratis wepcam gratis webcam chatten Youtube sexfilm erotische massage wageningen Nederlandse sex porno erotische massage leiden - Söderhamn Lokal Sex zonder condoom Puur Natuur naar een kind? Sexy rijpe vrouw huurt een gigolo in. Watch Live Cams Now! In een massagesalon in de stad geef ik massages met een 'happy end.

De urinebuis is gescheiden van de vagina, dus plassen lijkt mij wel. Vind of bied uw tweedehands Contact - escort en thuis ontvangst aan op reiseball. Escort groningen vind je op peinture-numerique. Your email address will not be published Text area.