Parnerruil kut met rood haar

parnerruil kut met rood haar

Ze kon niet nalaten haar dijen een beetje te spreiden. Ze wilde de twee mannen haar spleet laten zien, zodat ze niet te lang op een harde pik hoefde te wachten. Heeft dan geen van jullie beiden een goed idee? Hij maakte zijn pantalon los en liet zijn broek gewoon vallen. De twee bijna naakte dames haalden even diep adem toen zij zagen, dat hij geen slip droeg.

Alleen zijn zwarte zijden sokken met de sokophouders had hij nog aan. De roede was half opgeheven, wel lekker dik, maar nog niet helemaal stijf. Dat kwam wellicht door de eerste onwennigheid. Laat me niet lachen", ontkende Steven. Hij liep naar de twee wellustige meisjes toe en ging tussen hen in zitten. Julia pakte zijn lid en wreef het. Nina keek toe hoe het lid snel stijver werd. De zak eronder stond bol. Als deze lul niet fantastisch spuiten kan, dan weet ik niks van neuken af, dacht Nina.

Nina pakte hem, eerst nog aarzelend, maar haar vingers sloten zich al om de harde speer. Langzaam liet zij haar hand erover op en neer glijden. Maar hij wil ook wel eens een andere meisjeshand voelen".

Nina wreef langzaam op en neer. Het beviel haar wel, een vreemde stijve penis in de hand te hebben. Haar kut werd vochtig, heel vochtig. Steven's pik was tamelijk lang en dat was goed voor Nina, want ze had een diepe schede. Steven trok de benen van de beide meisjes over zijn knieën. De spleten gingen openstaan. Steven greep naar links en naar rechts tussen de dijen en streelde de twee prachtige bosjes schaamhaar. Hij kriebelde zachtjes en behoedzaam.

Ze keek hoe Steven's hand tussen Nina's benen heen en weer bewoog. Nina deed haar benen nog meer uit elkaar. Steven's hand gleed zonder moeite naar haar kut en beroerde haar schaamlippen. Er was nu geen twijfel meer aan dat Steven haar nu gauw zou neuken. Hij vingerde nu al in haar rond en wat deed hij dat lekker. Nina wreef zijn stijve lange tam wat harder.

Ze wilde gauw geramd worden. En natuurlijk ook door Boris. Ze wilde lullen voelen, hoe meer hoe liever. Hoe bedoel je dat? Dat ik wil, dat Steven met jou neukt. Ik wil zien, hoe jij je door hem laat nemen". Je wilt toch met me neuken, Boris, of niet soms?

Steven ging languit op de bank liggen terwijl Nina zijn zwaard bleef vasthouden. Haar ogen schitterden, haar adem ging sneller dan eerst. Zij zag er leuk en verleidelijk uit in haar nauwsluitende corselet, waar haar borsten bijna uitsprongen.

Julia ging op haar hurken naast de bank zitten en nam de penis in haar hand. Zij liet hem naar de natte pruim van haar vriendin wijzen. Met een paar snelle, strelende bewegingen maakte Julia de eikel goed vochtig. Julia duwde de eikel in de schede.

Nina liet een fluitend geluid horen, toen het lange lid in haar kwam, een centimeter, twee Haar mooie benen waren wijd gespreid. Julia hield de lange tam nog steeds vast. Zij zag, hoe Nina's schaamlippen zich om de pik heen sloten, hoe het vocht uit Nina's schede droop. Zij zelf was ook nat, hoewel ze nog niets in haar buik had steken. Nu had Nina al de halve penis opgenomen. En nog steeds liet zij zich steeds verder naar beneden zakken, steeds verder.

Ja, ze kon de lange lul makkelijk bergen, zij voelde de eikel tegen haar baarmoedermond duwen. Zij was helemaal vol. Even hield ze zich stil en merkte, dat Julia met Steven's ballen speelde.

Nu begon Nina langzaam te neuken. Op en neer, zo hoog dat de eikel bijna uit haar ging, en weer omlaag Nina bewoog nu harder. Op en neer ging ze, haar slanke lijf was een lust om te zien, het spel van haar dijen, de draaiende bewegingen van haar heupen, prachtig. Haar kut maakte een soppend geluid bij iedere stoot. Ja, ja, nu komt het Een heerlijk neukend meisje, helemaal in vervoering van lust.

Spuit haar vol, ze wacht erop! Hij was al zo ver. Het kookte in zijn ballen, zijn lid deed pijn, zo stijf en vol was het. De spermastralen hielden langzamerhand op, Nina's kut zoog en molk de laatste druppel uit de spuitende lul. Het was niet te geloven hoe begerig Nina zich liet volmaken en nog steeds meer wilde, ze kon er niet genoeg van krijgen.

Ze bleef nog een ogenblik bovenop Steven zitten en liet zich toen opzij glijden. De natte, halfslappe lul floepte uit haar doos. Nina stond op, liep naar de sofa en liet zich daar neervallen. Haar gezicht straalde, haar benen lagen gespreid, ze vond het niet nodig haar volgepompte spleet te bedekken.

Die zat vol sperma. Wellustig woelden haar vingers er in rond. Ze trok Julia naar zich toe. Dat liet Julia zich geen tweemaal zeggen. Met gespreide benen schoof ze zich bovenop Nina's lijf. Ze legde haar benen op die van Nina, ze wilde haar spleet ook wijd laten openstaan.

Julia steunde en Nina wreef de kittelaar met kleine rukkende beweginkjes. Haar ogen zochten Boris. Boris voldeed aan het verzoek.

Hij haalde zijn wapen tevoorschijn. Het was stijf en daar was niemand verbaasd over. Boris's penis was niet zo lang als die van Steven, maar had daarentegen een omvang die er niet om loog.

De eikel was rood en prachtig toegespitst. Met trillende hand pakte Julia de knots. Zij wreef en drukte hem, ter- wijl zij zich nog steeds door Nina liet masseren. Een vrouwenhand aan haar kittelaar en een mannenpik in haar eigen hand - Julia's stoutste dromen werden overtroffen. Ze keek naar Steven. Hij lag nog op de chaiselongue en speelde met zichzelf. Julia trok Boris aan zijn tam dichterbij. Haar mond ging open en haar volle lippen zagen eruit als schaamlippen. Boris schoof zijn eikel ertussen.

Hij ging binnen in de warme, vochtige kleine holte, Julia lippen sloten zich om de penis in erectie, haar handen wreven de stang. Met kleine stootjes neukte Boris in Julia's hongerige mond. Ze kreunde al, want Nina's vinger wervelde rond over haar opgewonden kittelaar. Nina streelde haar vriendin en zag hoe ondertussen haar vriend Boris in Julia's mond bewoog. Zij was trots op Boris, trots omdat hij zo'n grote tam had.

Hij was van haar, maar nu zat hij in de mond van een ander. Ze vond het goed, want ze had net zelf van een vreemde knuppel genoten. En ze wilde Steven's speer weer in zich voelen, ze had er nog lang niet genoeg van.

Julia schokte en bewoog heftig op Nina's lichaam, want ze begon klaar te komen. En Boris zal je mond volspuiten, helemaal vol Steunend liet ze zich in haar mond neuken, steunend liet ze haar kittelaar wrijven.

En ze was nauwelijks klaar, of daar kwam het tweede orgasme. Julia had het gevoel in brand te staan. De pik schokte in haar mond en het verlangde warme sperma schoot op haar tong. Haastig en begerig slikte ze, slikte en kwam klaar. Ze slikte om niet te stikken en slikte omdat ze alles wilde hebben, omdat ze het drinken wilde, omdat ze zo op sperma belust was.

Moet je maar niet zo geil doen. Roodharig sletje kamt haar poesje. Lelijk, harig en lesbisch. Geil kutje pist in haar slipje als voorbereiding op het scheren.

Roodharige mama is de perfecte muze. Duitse tiener vingert haar rooie bosje. Rooie scheert haar ginger kutje. Aziatische kutjes proeverij bij het zwembad.

Dubbele penetratie voor oma met harig kutje. Anaal trio op de loveboat. Op en top squirtfest. A sensual massage turns lesbian sex. Het voorjaar brengt porno met zich mee. Jantien laat haar intieme zones waxen en het resultaat mag er wezen. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:

...

Zak likken voorwerpen in vagina


parnerruil kut met rood haar

Ze kon niet nalaten haar dijen een beetje te spreiden. Ze wilde de twee mannen haar spleet laten zien, zodat ze niet te lang op een harde pik hoefde te wachten. Heeft dan geen van jullie beiden een goed idee?

Hij maakte zijn pantalon los en liet zijn broek gewoon vallen. De twee bijna naakte dames haalden even diep adem toen zij zagen, dat hij geen slip droeg. Alleen zijn zwarte zijden sokken met de sokophouders had hij nog aan. De roede was half opgeheven, wel lekker dik, maar nog niet helemaal stijf. Dat kwam wellicht door de eerste onwennigheid. Laat me niet lachen", ontkende Steven.

Hij liep naar de twee wellustige meisjes toe en ging tussen hen in zitten. Julia pakte zijn lid en wreef het. Nina keek toe hoe het lid snel stijver werd. De zak eronder stond bol. Als deze lul niet fantastisch spuiten kan, dan weet ik niks van neuken af, dacht Nina. Nina pakte hem, eerst nog aarzelend, maar haar vingers sloten zich al om de harde speer. Langzaam liet zij haar hand erover op en neer glijden. Maar hij wil ook wel eens een andere meisjeshand voelen". Nina wreef langzaam op en neer.

Het beviel haar wel, een vreemde stijve penis in de hand te hebben. Haar kut werd vochtig, heel vochtig. Steven's pik was tamelijk lang en dat was goed voor Nina, want ze had een diepe schede. Steven trok de benen van de beide meisjes over zijn knieën. De spleten gingen openstaan. Steven greep naar links en naar rechts tussen de dijen en streelde de twee prachtige bosjes schaamhaar.

Hij kriebelde zachtjes en behoedzaam. Ze keek hoe Steven's hand tussen Nina's benen heen en weer bewoog. Nina deed haar benen nog meer uit elkaar. Steven's hand gleed zonder moeite naar haar kut en beroerde haar schaamlippen. Er was nu geen twijfel meer aan dat Steven haar nu gauw zou neuken.

Hij vingerde nu al in haar rond en wat deed hij dat lekker. Nina wreef zijn stijve lange tam wat harder. Ze wilde gauw geramd worden. En natuurlijk ook door Boris. Ze wilde lullen voelen, hoe meer hoe liever. Hoe bedoel je dat? Dat ik wil, dat Steven met jou neukt.

Ik wil zien, hoe jij je door hem laat nemen". Je wilt toch met me neuken, Boris, of niet soms? Steven ging languit op de bank liggen terwijl Nina zijn zwaard bleef vasthouden. Haar ogen schitterden, haar adem ging sneller dan eerst.

Zij zag er leuk en verleidelijk uit in haar nauwsluitende corselet, waar haar borsten bijna uitsprongen. Julia ging op haar hurken naast de bank zitten en nam de penis in haar hand. Zij liet hem naar de natte pruim van haar vriendin wijzen. Met een paar snelle, strelende bewegingen maakte Julia de eikel goed vochtig. Julia duwde de eikel in de schede. Nina liet een fluitend geluid horen, toen het lange lid in haar kwam, een centimeter, twee Haar mooie benen waren wijd gespreid.

Julia hield de lange tam nog steeds vast. Zij zag, hoe Nina's schaamlippen zich om de pik heen sloten, hoe het vocht uit Nina's schede droop. Zij zelf was ook nat, hoewel ze nog niets in haar buik had steken. Nu had Nina al de halve penis opgenomen. En nog steeds liet zij zich steeds verder naar beneden zakken, steeds verder.

Ja, ze kon de lange lul makkelijk bergen, zij voelde de eikel tegen haar baarmoedermond duwen. Zij was helemaal vol. Even hield ze zich stil en merkte, dat Julia met Steven's ballen speelde. Nu begon Nina langzaam te neuken. Op en neer, zo hoog dat de eikel bijna uit haar ging, en weer omlaag Nina bewoog nu harder. Op en neer ging ze, haar slanke lijf was een lust om te zien, het spel van haar dijen, de draaiende bewegingen van haar heupen, prachtig.

Haar kut maakte een soppend geluid bij iedere stoot. Ja, ja, nu komt het Een heerlijk neukend meisje, helemaal in vervoering van lust. Spuit haar vol, ze wacht erop! Hij was al zo ver. Het kookte in zijn ballen, zijn lid deed pijn, zo stijf en vol was het. De spermastralen hielden langzamerhand op, Nina's kut zoog en molk de laatste druppel uit de spuitende lul. Het was niet te geloven hoe begerig Nina zich liet volmaken en nog steeds meer wilde, ze kon er niet genoeg van krijgen.

Ze bleef nog een ogenblik bovenop Steven zitten en liet zich toen opzij glijden. De natte, halfslappe lul floepte uit haar doos. Nina stond op, liep naar de sofa en liet zich daar neervallen. Haar gezicht straalde, haar benen lagen gespreid, ze vond het niet nodig haar volgepompte spleet te bedekken. Die zat vol sperma. Wellustig woelden haar vingers er in rond. Ze trok Julia naar zich toe.

Dat liet Julia zich geen tweemaal zeggen. Met gespreide benen schoof ze zich bovenop Nina's lijf. Ze legde haar benen op die van Nina, ze wilde haar spleet ook wijd laten openstaan. Julia steunde en Nina wreef de kittelaar met kleine rukkende beweginkjes. Haar ogen zochten Boris. Boris voldeed aan het verzoek. Hij haalde zijn wapen tevoorschijn. Het was stijf en daar was niemand verbaasd over. Boris's penis was niet zo lang als die van Steven, maar had daarentegen een omvang die er niet om loog.

De eikel was rood en prachtig toegespitst. Met trillende hand pakte Julia de knots. Zij wreef en drukte hem, ter- wijl zij zich nog steeds door Nina liet masseren. Een vrouwenhand aan haar kittelaar en een mannenpik in haar eigen hand - Julia's stoutste dromen werden overtroffen. Ze keek naar Steven. Hij lag nog op de chaiselongue en speelde met zichzelf.

Julia trok Boris aan zijn tam dichterbij. Haar mond ging open en haar volle lippen zagen eruit als schaamlippen. Boris schoof zijn eikel ertussen. Hij ging binnen in de warme, vochtige kleine holte, Julia lippen sloten zich om de penis in erectie, haar handen wreven de stang. Met kleine stootjes neukte Boris in Julia's hongerige mond.

Ze kreunde al, want Nina's vinger wervelde rond over haar opgewonden kittelaar. Nina streelde haar vriendin en zag hoe ondertussen haar vriend Boris in Julia's mond bewoog. Zij was trots op Boris, trots omdat hij zo'n grote tam had. Hij was van haar, maar nu zat hij in de mond van een ander. Ze vond het goed, want ze had net zelf van een vreemde knuppel genoten. En ze wilde Steven's speer weer in zich voelen, ze had er nog lang niet genoeg van.

Julia schokte en bewoog heftig op Nina's lichaam, want ze begon klaar te komen. En Boris zal je mond volspuiten, helemaal vol Steunend liet ze zich in haar mond neuken, steunend liet ze haar kittelaar wrijven. En ze was nauwelijks klaar, of daar kwam het tweede orgasme. Julia had het gevoel in brand te staan. De pik schokte in haar mond en het verlangde warme sperma schoot op haar tong.

Haastig en begerig slikte ze, slikte en kwam klaar. Ze slikte om niet te stikken en slikte omdat ze alles wilde hebben, omdat ze het drinken wilde, omdat ze zo op sperma belust was. Moet je maar niet zo geil doen. Roodharig sletje kamt haar poesje. Lelijk, harig en lesbisch. Geil kutje pist in haar slipje als voorbereiding op het scheren. Roodharige mama is de perfecte muze. Duitse tiener vingert haar rooie bosje. Rooie scheert haar ginger kutje.

Aziatische kutjes proeverij bij het zwembad. Dubbele penetratie voor oma met harig kutje. Anaal trio op de loveboat. Op en top squirtfest. A sensual massage turns lesbian sex. Het voorjaar brengt porno met zich mee. Jantien laat haar intieme zones waxen en het resultaat mag er wezen.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:

...

Linda stond daar nog met de hoorn in haar hand en dacht: Tegelijkertijd vloeide er een heerlijke stroom van hete lust door haar heen bij de wetenschap dat Dirk nu snel naar haar toe kwam en dat hij er zeker zoveel zin in had als zij. Snel ruimde ze nog wat op en maakte het bed in orde toen de bel al ging. Met een opgewonden gevoel opende ze de deur en liet Dirk binnen.

Hij trok zijn jas uit en Linda zag aan de bult in zijn broek dat ze hem niet voor niets had laten komen. In de kamer aangekomen ging ze voor hem zitten en ritste zijn gulp open. Dirk bleef geamuseerd staan toen zijn neukklare staaf naar buiten werd gehaald. Hij veerde op toen ze zijn harde lul gulzig in haar mond nam om hem heerlijk te zuigen, terwijl haar tong rond de gevoelige eikelrand speelde.

Linda’s handen gingen door tot zijn broek op zijn hielen zat. Nu omvatte zij met beide handen zijn balzak om hem zachtjes knedend naar het hoogste punt te brengen.

Ze slikte zijn kloppende pik bijna in. Toen hij grommend aangaf dat hij zijn zaad niet meer kon inhouden, begon ze hem snel af te rukken waarbij ze zijn spuitkop voor haar wijd geopende mond hield.

Flitsend schoof haar hand de voorhuid over zijn rijkelijk met speeksel bevochtigde eikel tot zijn balzak schokkend opsprong en hij een witte straal recht in haar mond spoot. Hij krampte in elkaar toen zij na de eerste golf sperma haar lippen weer om zijn vurige eikel sloot en gulzig zuigend de rest uit zijn lul zoog. Dat dit nog maar het eerste begin was bleek al gauw. Snel schoten ze uit de kleren en Linda lag als eerste met wijd open getrokken kut te wachten op de ophitsende strelingen van zijn tong in haar overrijpe pruim.

Hij boog zich voorover en toen ze zijn hoofd met beide handen greep en zijn gezicht stevig in haar geil natte spleet drukte, stak hij zijn tong diep in haar hete lustgang en likte heerlijk rond.

Zijn lippen vonden nu de steenharde kittelaar die als een vuurrode ster boven haar kutspleet straalde. Ze schokte op toen hij deze lustknop nog verder omhoog zoog waardoor een zinbedwelmende lustgolf door haar joeg en aan haar een luide kreet ontlokte. Ze hijgde van geile opwinding. Nadat Dirk ook nog een paar vingers naar binnen had gedrukt, was het grote moment aangekomen waarop de orgasme krampen als stormvlagen door haar lendenen vlogen en zij weerloos schokkend haar lusten uitkreunde.

Eenmaal tot rust gekomen, zag Linda dat de luststengel van Dirk alweer aardig begon te groeien. Grinnikend merkte zij op: Zijn antwoord was nu dat hij zich met gestrekte armen opdrukte en met heftige regelmatige slagen zijn paal in haar kut sloeg. Ze trok haar knieën hoog op om hem toch maar zo diep mogelijk te voelen doordringen. Al snel kwamen ze beiden op het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was, omdat de geile lust nu de overhand had gekregen. Met bijna dierlijke agressie probeerden zij beiden zo volledig mogelijk het lichaam van de ander in bezit te krijgen.

Elke neergaande stoot van Dirk werd beantwoord door een even heftig opslaan van haar buik, zodat gedurende enige tijd alleen het gehijg en het kletsend tegen elkaar slaan van twee bezwete lichamen te horen was. Dirk’s lul bleek op het hoogtepunt nog in lengte en omvang te kunnen groeien. Toen hij op het eindpunt aangekomen zijn zwellende eikel spuitend in haar baarmoeder stootte, geilde Linda rillend als van hoge koorts tegen hem op.

Ze schreeuwde luid haar orgasme uit terwijl ze zich krampachtig aan hem vastklemde om toch maar niets te missen. Nu hadden ze beide genoeg gehad en na wat rust kleedden ze zich aan.

Ik zal het hem zeggen en meteen vragen of hij vanavond even langs Marja gaat om een nieuwe afspraak te maken. Wat ze daarbij doen moeten ze dan zelf maar weten. Marja kwam die middag om vier uur thuis.

Ze trof daar Dirk aan die zich inmiddels gereed maakte om naar zijn werk te gaan. Opgewekt gaf ze hem een lekkere zoen. Het is behoorlijk uit de hand gelopen. Ik heb er ook nog wel zin in met Henk en misschien komt hij ook nog wel even langs. Die voelde zich toch ook wel wat schuldig, maar ik wil niet dat je denkt dat ik nu aan een ander de voorkeur geef.

Het spelen met sex is toch iets dat hier buiten staat, dat doen we toch alleen omdat we het zo ontzettend lekker vinden. Reken erop dat wanneer ik vannacht thuis kom ik eerst jouw kutje zal opvullen. Bij Linda ging het wat anders toen Henk thuiskwam. Het leek wel of alle geilremmen bij haar waren losgeslagen, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is als de eerste drempel naar een breder sexleven genomen is. De hele dag had, ondanks de stevige beurt die ze die morgen gekregen had, de hete gloed in haar kut centraal gestaan.

Toen Henk thuiskwam vond hij een over geil vrouwtje dat eerst zijn worst wilde hebben. Bij de deur al nam ze hem bij zijn zak en zuchtte: Ik ben zo heet. Ze stonden zo nog in de geile naschokken aan elkaar vast toen ze zei: Ik kon het toen ook al niet harden, zodat we elkaar een stevige neukbeurt hebben gegeven. Dirk heeft me gebeld omdat hij zich schuldig voelde. Maar ik vind dat we op deze wijze sex alleen maar lekkerder beleven.

Het moet mogelijk zijn op zijn tijd eens lekker uit te geilen zonder je te moeten afvragen of dat wel mag. Ik weet zeker dat ze op je zit te wachten. Daarna vertel je mij hoe het geweest is, dan zuig ik je pik nog eens lekker af. Bij zijn aankomst bleek overduidelijk dat ze hem reeds verwachtte. Haar kleding verborg letterlijk niets en het eerste wat ze deed was hem over de bult in zijn broek strijken, want toen hij haar zo zag was zijn lul op slag gaan zwellen.

Ze maakten er niet veel woorden over vuil en binnen de kortste tijd lagen ze naakt op de vloer. Hij met zijn vingers diep in haar natte spleet en zij spelend met zijn reusachtige staf die alweer trillend omhoog wees, terwijl de druppels geil langs de kop dropen. Hij aanschouwde haar uitnodigend gespreide benen met daartussen de hemels natte genotsgrot die voor hem open stond. Hij draaide zich over haar heen om zijn pik diep in haar zaadvragende kutje te planten. Ze ontving hem met een hese kreet van genot en voelde hoe zijn lul onverbiddelijk haar kutwanden uiteen drukte tot de punt van zijn kloppende eikel in haar baarmoedermond tot rust kwam.

Dat hels hete, heerlijk opgevulde gevoel en de druk op alle gevoelszenuwen in haar kut deden haar wegzakken in een allesoverheersend gevoel van diep genot. Dit werd nog sterker toen hij zich langzaam terugtrok om daarna weer snel in haar drijfnatte kut door te stoten.

Hij ging door in een hoog tempo en voelde hoe haar geilslijm uit de poriën van haar kutvlees welde en zo zijn zuiger in een uiterst genotvolle smering opnam in haar hongerige spleet. Haar schaamlippen spanden zich om de wortel van zijn lustbrengende stam om toch maar zoveel mogelijk contact te houden. Elke keer als hij bij haar naar binnen stootte, hijgde ze van intens genot. Haar bekken verwijdde zich alsof ze hem helemaal met zijn zaadgevulde zak en al wilde inslikken.

Ze dreven beide van elkaars geile sappen, wat duidelijk plensde in haar genotspoel. Tot Marja met een luide snik haar weerstand liet varen en overweldigend klaarkwam.

Ze sloeg als waanzinnig geworden met haar hoofd heen en weer. Terwijl het speeksel uit haar wijd open mond droop, waarbij haar tong ver uitgestoken heen en weer flitste, gilde ze het uit. Toen een allesoverheersende genotskramp zweverig los kwam uit haar achterhoofd en zich, gepaard met hevige schokken, verplaatste langs haar ruggengraat tot een vloedgolf van genotsslagen losbarste in haar lendenen en buik waar Henk eveneens zijn lust voelde ontbranden.

Hij werd opgenomen in haar overweldigende lustexplosie. Terwijl zijn zak zich helemaal optrok en ook zijn lendenen geteisterd werden door de orgasmekrampen, spoot zijn zaad heet en dik in golven haar lijf binnen waar het gulzig werd opgezogen door haar vibrerende kutwanden. Haar kutspieren trokken pulserend samen. Terwijl zijn hypergevoelige eikel keer op keer werd uitgemolken, lag hij volkomen weerloos schokkend bovenop haar. Hij voelde hoe hun beider lichamen in de vloed van heet lustgenot als een heerlijk gulgeil organisme functioneerde tot de diepe bevrediging bereikt was en zij elkaar weer begonnen te onderscheiden.

Marja kwam het eerst bij haar positieven. Verbaasd keek zij naar haar spleet toen er een witte golf uit stroomde. Linda zal ook nog wel wat willen hebben. Hij keek met ontzag naar haar energieke bewegingen. Ik hoop dit nog heel wat keertjes in mijn lijf te voelen, maar nu laat ik de rest voor je vrouw. Dirk heeft me voor vannacht trouwens ook nog een lekkere beurt beloofd, dus moet ik ook een paar uurtjes bijkomen. Hij sprak meteen af dat ze die zaterdag weer een prettig feestje zouden vieren, nu bij hem thuis.

Thuisgekomen vond hij, hoewel het pas half tien was, Linda al in bed. Ze zat rustig een seksboekje te lezen en liet ondertussen haar vingers lustig ronddartelen in haar overnatte spleet. Toen hij binnenkwam, draaide ze zich op haar rug en trok haar vochtig glanzende schaamlippen ver uit elkaar. Zo toonde ze hem de gloeiend rode kittelaar die fel oprees uit de plooi bovenin haar kut. Ze keek hem glimlachend aan en zei: Nu behoorde hij tot het ras van goedgeile doordouwers. Dus zijn lul was bij de aanblik van Linda alweer stevig op stootsterkte gekomen.

Na al die lastige kleren te hebben uitgetrokken, drukte hij zijn paal zonder omwegen in haar sappige geile kut en pompte er lustig op los. Linda zoog hem naar binnen met een lustvolle kreet en drukte haar buik en borsten hongerig tegen hem aan. Ze kirde van geil genoegen en al gauw begon ze onder hem te kronkelen toen de lustkrampen loskwamen.

Haar kutspieren spanden zich strak om zijn lustpen en heerlijk krimpend kwamen ze beiden tot een intens bevredigend orgasme. Hierna vielen ze, zonder dat Linda gevraagd had naar zijn ervaringen met Marja, in een diepe slaap. Marja had, nadat Henk naar huis was gegaan, een heerlijk bad genomen. Loom geworden door het warme water en de intense bevrediging ging ze naar bed en viel vrijwel direct in slaap.

Ze droomde van de meest ongelooflijke geile belevenissen met Dirk, soms samen met Henk en een weldadige, genotvolle warmte verspreidde zich door haar lichaam. Ze voelde hoe haar kut op een heerlijke wijze werd open gewrongen en een lange lustpaal onweerstaanbaar haar buik binnendrong, waarna een warme, kloppende eikel zich te ruste legde in de mond van haar naar zaad hongerende baarmoeder.

Kreunend tilde ze haar been op om meer ruimte te geven aan de opgewekte hartstochten. Zalig sidderend ervoer zij hoe het lustapparaat zich afwisselend terugtrok en weer binnenkwam, haar overgevoelige kutwanden zaligmakend strelend.

Zij was op de grens van waken en dromen, maar wilde dat zinbedwelmende gevoel niet kwijtraken, maar toch. De geilste krachten in haar groeiden onweerstaanbaar en steeds onbeheerster gaf zij zich over. Ze spreidde haar benen nog meer om de penetratie nog indringender te beleven totdat een hand zich knedend om haar borst sloot en haar pijnlijk gespannen tepels samenkneep.

Nu realiseerde zij zich dat Dirk het was die zo diep in haar was doorgedrongen en haar de beloofde neukbeurt gaf. Geheel bewust nu van al dat heerlijks wat met haar gebeurde en het genot dat zinbedwelmend door haar heen spoelde, gaf zij zich volledig over.

Op het moment dat ze een straal zaad in haar buik voelde stromen, liet ze alle remmen los om uitzinnig kreunend de genotvolle schokgolven los te laten en zo samen met hem, haar prijsstier, in die zo welbekende maar altijd weer overweldigende heerlijke orgasmekrampen te ondergaan. Bevredigd en voldaan lagen ze zo dicht tegen elkaar en vielen ze in slaap.

Ze merkten niet eens dat Dirk’s lul slap uit haar spleet viel en zo de weg vrijgaf voor een witte golf geil die uit haar kut langs haar benen liep. De volgende dagen gaven wat rust en kabbelde hun sexleven op de gebruikelijke wijze voort tot het zaterdag werd. Allemaal hadden zij hooggespannen verwachtingen van die avond. Henk en Dirk wisten niet dat hun vrouwen de vorige dagen meermalen contact hadden gehad en een ronduit uitputtend en voor hen uiterst bevredigend programma hadden bedacht.

Hoe wonderlijk het toch kan gaan! De mannen waren de drijvende kracht geweest om via een advertentie en het beantwoorden daarvan tot verruiming van hun sexleven te komen. Zoals eerder was gebleken en nu voor deze avond ook weer, waren het de vrouwen die letterlijk de laatste druppel geil en genot er uit wilden halen, waarbij de mannen overigens niet onwillig zeer nuttige werktuigen waren om dit doel te bereiken.

Eindelijk was het dan zover. Linda sprong op om open te doen toen de bel ging. Hartelijk begroette ze hen. Terwijl Dirk’s hand strelend langs haar borsten gleed, had zij zijn stengel al te pakken en wreef hem lekker op. Marja merkte lachend op: Dirk en Henk riepen beiden verbaasd uit: Dus kleed je maar snel uit dan zien wij tenminste ook wat we krijgen.

Henk zat al snel met zijn tong diep in de spleet van Marja en likte haar kutingang dat het een lieve lust was. Dirk ontfermde zich over de volle, harde borsten en zoog haar tepels er bijna vanaf. Terwijl Marja waar maar mogelijk was een lul of zak in haar handen nam om stevig in te kneden. Het werd een warboel van geil likkende en knedende lichamen tot ze uitriep: Met een kreun ontving ze hem in haar omhoog geheven onderlijf , waarna ze de lul van Dirk pakte en tot achter in haar keel liet verdwijnen.

Beide mannen waren nu gevangen in haar hongerige lichaamsopeningen. Terwijl Henk in een opzwepend tempo haar neukinstrument bespeelde met zijn strijkstok, blies Marja uit alle macht een supergeile melodie op de keiharde fluit van Dirk. Steeds wilder werden hun bewegingen tot Henk het niet meer kon houden. Met een bronstige kreet beukte hij zijn zaadstaaf naar binnen om zich schokkend leeg te spuiten. Ook Dirk was voldoende opgeblazen om zijn zak te laten knappen.

Bijna gelijktijdig met de zaadvloed in haar kut ontving zij een warme lading in haar mond. Zij moest het zaad van Dirk kauwend doorslikken. Het feit dat zij nu twee geilladingen in een keer kreeg geïnjecteerd, deed haar ook losbarsten. Sidderend hing ze daar aan twee zich leegspuitende lullen en geilde haar diepe lusten tot op de bodem van haar ziel uit. Linda had dit geile neuk en zuiggeweld met stijgende opwinding bekeken en probeerde de vingers van beide handen in haar hete vlees te werken.

Ze ging op haar knieën voor Rob zitten, die even niet wist wat hem overkwam, en begon hem te pijpen. Net toen hij klaar wilde komen in haar mond, trok ze snel haar kleren uit en ging over de salontafel liggen. Ze wilde hard geneukt worden, iets waar Rob geen enkel probleem mee had. Zijn pik verdween moeiteloos in haar natte kut en toen ze na een minuut of tien een orgasme kreeg, kon Rob zich ook niet meer inhouden.

Dat belooft nog heel wat te worden, dacht hij tevreden toen hij afscheid genomen had van de beste vriendin van zijn vrouw en op weg naar huis ging. Hij had Linda en haar vriend voor die zaterdag uitgenodigd en hij moest toegeven dat hij best zenuwachtig was. Dina had hem al een keer klaargepijpt en wilde eigenlijk geneukt worden, maar hij verzon een smoes dat hij eerst wat moest klussen aan het huis. Hij wilde niet al zijn zaad verschieten en de kans mislopen om de zwangere Linda goed te neuken.

Hij schrok een beetje van de bel, en hij wilde al naar de deur rennen, maar Dina was hem voor. Die was enthousiast bezig om haar beste vriendin te begroeten en ook de vriend kreeg een paar zoenen op zijn wangen. Linda had door aan de reactie van Dina, dat ze niets wist over de partnerruil. Eigenlijk ging het allemaal best snel, dacht Rob achteraf, het ene moment waren ze nog gezellig aan het praten en op het andere moment zag hij dat Linda haar vriend aan het pijpen was en Dina met zijn grote lul in haar mond zat.

Zijn vrouw had als snel doorgehad wat de bedoeling was en besloot direct tot actie over te gaan. Nu begreep ze ook waarom hij zo nodig moest gaan klussen. Terwijl ze stevig geneukt keek ze naar het schouwspel voor haar op de bank.

Ze werd vreselijk opgewonden van haar beste vriendin die stevig geneukt werd en ze kon niet wachten tot zij die vreemde pik in haar kut zou krijgen. Ze werd zo geil dat ze Rob naar zich toetrok en hem iets in het oor fluisterde. Hij hield zijn pik voor haar mond en Linda begon hem automatisch te pijpen. Het begin van de partnerruil want een paar minuten later zaten de twee mannen op de bank met hun pik omhoog en lieten de twee vrouwen zich er overheen zakken.

De twee vriendinnen keken elkaar aan en begonnen vervolgens enthousiast de keiharde pikken te berijden. Ze waren allebei extra geil omdat het niet de pik van hun eigen man was die ze in hun natte kutjes voelden. Aangezien het best inspannend was, besloten ze op het gras verder te gaan.

Rob had voor alle zekerheid een kleed meegenomen en die kwam nu goed van pas. De twee vrouwen lagen naast elkaar en werden van achteren geneukt. De vriend van Linda was helemaal geil geworden van de grote zwangere moederborsten van Dina.

Laatstgenoemde had al niet te klagen met haar cup, maar toen ze zwanger werd, groeiden haar tieten naar een pornoformaat. Ze vond het heerlijk om stevig geneukt te worden en ze kon haar orgasmes niet meer bijhouden. Af en toe wreef ze over de tieten van Linda tijdens het neuken en concentreerde zich vervolgens op weer een orgasme.

Uiteindelijk werd het te gevoelig en ging de vriend van Linda op zijn knieën bij haar hoofd zitten. Ze begon hem af te trekken en deed vervolgens haar mond wijd open, om aan te geven dat ze daar zijn zaad wilde hebben. Dat was precies wat hij ook in gedachten had en ze kreeg de volle lading te verwerken, die ze echter zonder problemen helemaal doorslikte.

Ze had Rob de laatste tijd zo vaak gepijpt, dat ze een expert geworden was in slikken. Linda was ook al een paar keer klaargekomen op de grote pik van Rob, die lang geprobeerd had om zijn orgasme tegen te houden, maar uiteindelijk spoot hij haar kut helemaal vol.

Zowel de mannen als vrouwen bleken geen rustpauze nodig te hebben, want ze gingen gewoon door. Linda was goed voorbereid op weg gegaan en er kwam een mega dildo uit haar handtas die zonder problemen in de natte kut van Dina verdween. Die was ondertussen de vriend van Linda aan het pijpen terwijl Rob zich boven het gezicht van Linda aan het aftrekken was. Echt veel geiler kon het niet worden.Neuken op het podium spuitende tiener kutjes


parnerruil kut met rood haar